Skip to main content

Familiebedrijf bepleistering sinds 1970.

Sinds 1970 is Holderbeke bv een gevestigde waarde in de wereld van de pleisterwerken! Ondertussen zit het bedrijf in de overgangsperiode naar de 3e generatie.

Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring, constante bijscholing en gebruik van topmaterialen slagen wij erin om onze klanten kwalitatief en duurzaam pleisterwerk aan te kunnen bieden.

Buitenbepleistering

& binnenbepleistering

Ons bedrijf heeft zich verder gespecialiseerd in buitenbepleistering. Wij streven ernaar om onze klanten kwaliteitsvolle en duurzame buitengevels af te leveren. Alle werven in uitvoering worden gecontroleerd door een onafhankelijk controleorganisme. 

Dit organisme voert willekeurige controles uit vóór, tijdens en na de werken. Kort na de afwerking kan de klant een verzekeringsattest ontvangen waarbij de polis waarborgt tegen de financiële gevolgen van barstvorming of loskomen van de ondergrond.

Holderbeke BV beschikt over een

gemotiveerd team, passievolle medewerkers.

Ons team krijgt met regelmaat bijscholing over diverse criteria zoals nieuwe producten, opfrissing van werknormen, …

Wat opmerkelijk is bij ons is dat Erwin, reeds 10 jaar, gepassioneerd meewerkt, als redacteur aan het ‘Modulair handboek stukadoor’. Dit op aanvraag en in opdracht van het Fonds Voor de Bouw (FVB), nu genaamd Constructiv.

Het modulaire handboek richt zich dan ook tot iedereen die de plakkersstiel onder de knie wil krijgen en wordt gebruikt door vakscholen.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?