Skip to main content

Buiten-
bepleistering

Plaatsen van gevelbepleistering met of zonder isolatie is onze specialiteit. Hierbij kan men kiezen tussen verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals crépi, gladpleister, kallei of steenstrippen.

Gevelbepleistering kan worden toegepast in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen. Wij kunnen ook de aanvullende werken uitvoeren, zoals plaatsen nieuwe raamdorpels in aluminium of Belgische blauwe steen, plaatsen gevelplinten, … Zo heeft u als klant 1 aanspreekpunt voor uw gevelrenovatie!

Enkele buitenbepleistering projecten

in de provincie Oost-Vlaanderen:

Binnen-
bepleistering

Holderbeke bv is ook uw partner voor binnenbepleistering.

Na het uitvoeren van de nodige voorbereidingen kunnen uw binnenmuren voorzien worden van een gladde afwerkingslaag in kalkpleister. De natte ruimtes worden uitgevoerd met een cementering. Ook voor speciale decoratietechnieken zoals Mortex kan u beroep doen op onze firma.

Holderbeke BV werkt enkel met

hoogwaardige ATG gekeurde producten.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de detaillering in buitenbepleistering (raamdorpels, dakranden, plinten, ed.) enorm belangrijk is om vervuiling en eventuele schades te voorkomen.  Bij elk project worden alle uitvoeringsdetails in overleg met opdrachtgever, ontwerper en fabrikant uitvoerig besproken om kwaliteitsvolle en duurzame buitengevels te kunnen afwerken.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?