Gelegen in de Berkenweg 15 te Burst werd in de zomer van 2016 deze moderne villa gebouwd. Deze villa wordt gebruikt als individuele woning met een praktijkruimte voor een schoonheidssalon, nl. Beautyline.

Bij dit project hebben we de buitenbepleistering mogen uitvoeren. De muren werden opgetrokken in snelbouwstenen en beton. Het buitengevelisolatiesysteem werd uitgevoerd met EPS 032 isolatieplaten en afgewerkt met silicoonharssierpleister met een korrel van 1,5 mm. De plafonds werden ook geïsoleerd, deze isolatieplaten werden verlijmd en bijkomend mechanisch bevestigd d.m.v. pluggen. De overgangen van plafonds naar muren werden uitgewerkt met een druiprandprofiel, die zorgen voor een goede afwatering van de gevelvlakken.

De regenwaterafvoeren werden op correcte wijze ingewerkt in het gevelisolatiesysteem. In de terrasoverkapping aan de achtergevel werd een LED-strip ingewerkt in de crepi. Aan de inkom werd het plafond ook uitgevoerd in gevelbepleistering, waarbij er rekening gehouden werd met lichtinval door het gebruik van een open lichtstraat.

Architect - De Boeck Miranda

De moderne architecturale plannen van architect De Boeck Miranda zorgen ervoor dat de verschillende gevelelementen van hout en crépi samenwerken tot een coherent strak, maar toch gezellig geheel.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?