Gevestigd in de Kortestraat 7 te Erembodegem rechtover de plaatselijke sporthal, werd in de zomer van 2015 deze moderne villa gebouwd.

Deze villa wordt gebruikt als individuele woning dat fungeert als bel-etage woning. Bij dit project hebben we het binnenpleisterwerk en het buitenpleisterwerk mogen uitvoeren. De muren van dit gebouw werden opgetrokken in snelbouwstenen en beton. Het buitengevelisolatiesysteem werd uitgevoerd met EPS 032 isolatieplaten en afgewerkt met silicoonharssierpleister met een korrel van 1,5 mm.

De regenwaterafvoerbuizen werden correct in het gevelisolatiesysteem ingewerkt. Bijkomend werd de crepi beschermd met 2 verflagen, deze zorgen voor een zelfreinigend effect. Door het aanbrengen van deze beschermingscoating zal de crepi minder snel vervuilen en heeft de buitenbepleistering een strakkere afwerkingsgraad.

Architect - Jacobs Peter

De plannen van architect Jacobs Peter zorgen ervoor dat deze nieuwbouwwoning perfect voldoet aan de nieuwe EPB eisen. Door een combinatie van binnen- en buitenpleisterwerk van de firma Holderbeke zorgden onze aansluitingen t.o.v. ramen en deuren voor een perfecte waarde op de uitgevoerde blowerdoortest. Dit resultaat geeft weer dat de aansluitingen van het binnen- en buitenpleisterwerk nauwkeurig uitgevoerd zijn, waardoor er een hoge luchtdichtheidswaarde gecreëerd werd.

De luchtdichtheidseigenschappen en behaalde isolatienormen gecombineerd met een strakke afwerking, zorgen ervoor dat deze woning klaar is voor de 21ste eeuw.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?