In onze gemeente hebben we een compacte meergezinswoning van 3 wooneenheden kunnen realiseren in de Krabbenijckstraat 69a.

Holderbeke bv zorgde voor alle stappen in het bouwproces. De meergezinswoning werd opgetrokken in snelbouwsteen in combinatie met betonnen predallen. De voorgevel werd voorzien van een buitengevelisolatiesysteem afgewerkt met eigenhandig verzaagde steenstrippen, om zo één geheel te bekomen met de rechts aanpalende woning. In de rechterzijgevel werd de beginletter van ons bedrijf ingewerkt in het metselwerk in steenstrippen.

De achtergevel werd uitgevoerd met een gevelisolatiesysteem afgewerkt met crepi, voorzien van een nabehandeling tegen vervuiling. Het binnenpleisterwerk werd vakkundig uitgevoerd en schildersklaar opgeleverd aan de kopers, De combinatie van ons metselwerk, binnen- en buitenpleisterwerk zorgt er opnieuw voor dat we heel hoog scoren m.b.t. de luchtdichtheidseisen en isolatienormen van de EPB verslaggeving.

Architect - De Cuyper Paul

Architect De Cuyper Paul zorgde ervoor dat moderne architectuur naadloos gecombineerd werd het landelijke karakter van de rechts aanpalende woning.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?