In 2020 is Holderbeke bv gestart met de opbouw van een meergezinswoning met 6 luxe appartementen in de Olmenlaan 57 te Sint-Lievens-Houtem.

Alles werd in eigen beheer gecoördineerd en uitgevoerd. Het gebouw werd voorzien van een ondergrondse garage met parkeergelegenheid. De muren werden uitgevoerd in snelbouwsteen, gecombineerd met betonnen elementen. De trappen en terrassen zijn vervaardigd uit prefab elementen en werden perfect geïntegreerd in het geheel. De buitengevels werden voorzien van een gevelisolatiesysteem afgewerkt met crepi in korrel van 1,5mm gecombineerd met gestructureerde gladpleister. Bijkomend werd de crepi beschermd met 2 verflagen, deze zorgen voor een zelfreinigend effect. Door het aanbrengen van deze beschermingscoating zal de crepi minder snel vervuilen en heeft de buitenbepleistering een strakkere afwerkingsgraad.

De buitengevels werden gecombineerd met zwart aluminium schrijnwerk. De combinatie van ons metselwerk, binnen- en buitenpleisterwerk zorgt er opnieuw voor dat we heel hoog scoren m.b.t. de luchtdichtheidseisen en isolatienormen van de EPB verslaggeving. De strakke architectuur werd voorbereid door architect Paul De Cuyper en werden nauwlettend uitgevoerd door Holderbeke bv. Het resultaat is een modern architecturaal pareltje met een Holderbeeks karakter.

Architect - De Cuyper Paul

De strakke architectuur werd voorbereid door architect Paul De Cuyper en werden nauwlettend uitgevoerd door Holderbeke bv.

Het resultaat is een modern architecturaal pareltje met een Holderbeeks karakter.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?