Deze semi-bungalow gelegen in de Olmenlaan 31 te Sint-Lievens-Houtem mochten we in de zomer van 2019 voorzien van een totale gevelrenovatie in samenwerking met de bouwheer.

Deze ruime woning is opgetrokken uit prefab betonelementen. Holderbeke mocht deze prefab panelen voorzien van een gevelisolatiesysteem, rekening houdend met voldoende overlappende plaatsing van de isolatieplaten. De raamdorpels werden door ons vernieuwd door op maat gemaakte aluminium raamtabletten, voorzien van zijdelingse opkantjes i.f.v. de afwatering. Het buitengevelisolatiesysteem werd uitgevoerd met EPS 032 isolatieplaten en afgewerkt met silicoonharssierpleister met een korrel van 1,5 mm.

Bijkomend werd de crépi beschermd met 2 verflagen, deze zorgen voor een zelfreinigend effect. Door het aanbrengen van deze beschermingscoating zal de crépi minder snel vervuilen en heeft de buitenbepleistering een strakkere afwerkingsgraad. De gevelplinten en de deurdorpels werden geïsoleerd en afgewerkt met Belgische blauwe hardsteen.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?