In de winter van 2018 werd er in Lede een moderne villa gebouwd met een enorm mooie combinatie tussen hout, aluminium, gevelsteen en crepi. De moderne woning werd opgetrokken in snelbouwstenen en beton.

Ons bedrijf mocht hier een gevelisolatiesysteem aanbrengen met EPS 032 isolatieplaten afgewerkt met silicoonharssierpleister. Als afwerkingslaag in crepi werd gekozen voor een korrel van 1,5 mm beschermd met 2 verflagen die zorgen voor een zelfreinigend effect. Door het aanbrengen van deze beschermingscoating zal de crepi minder snel vervuilen en heeft de buitenbepleistering een strakkere afwerkingsgraad.

Alle overgangen van muren naar plafonds werden duurzaam afgewerkt met een druiprandprofiel.  De regenwaterafvoerbuizen werden op een correcte manier ingewerkt in het gevelisolatiesysteem. Alle buitenzonnewering werd strak ingewerkt in het buitengevelisolatiesysteem.

Architect - De Boeck Miranda

De strakke architecturale lijnen werden uitgezet door architecte De Boeck Miranda en nauwlettend uitgevoerd. Het resultaat is één van onze mooiste projecten van de afgelopen jaren.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?