Op de hoek van de Mechelbaan met de Boomkensstraat werd in het begin van 2019 deze moderne villa met enorme glaspartijen gebouwd. Deze strakke woning met karakter werd gebouwd met snelbouwstenen en beton.

Ons bedrijf mocht de buitenmuren voorzien van een buitengevelisolatiesysteem afgewerkt met silicoonharssierpleister. Als afwerkingslaag in crepi werd gekozen voor een korrel van 1,5 mm beschermd met 2 verflagen die zorgen voor een zelfreinigend effect. Door het aanbrengen van deze beschermingscoating zal de crepi minder snel vervuilen en heeft de buitenbepleistering een strakkere afwerkingsgraad. Alle overgangen van muren naar plafonds werden duurzaam afgewerkt met een druiprandprofiel.

De regenwaterafvoerbuizen werden op een correcte manier ingewerkt in het gevelisolatiesysteem. Er werden verschillende LED strippen in plafonds, muren en dagkanten van ramen uitgevoerd in het afwerkingsvlak in crepi, dit resulteert in een unieke en strakke buitenverlichting. De plintdelen werden ook door onze firma geïsoleerd met perimeter isolatie en afgewerkt met plinten in Belgische blauwe steen.

Architect - Lamens Kati

Deze karaktervolle moderne woning is een mooie combinatie tussen aluminium, witte crepi en natuursteen getekend door architecte Kati Lamens.

Ben je geïnteresseerd voor het uitvoeren van
binnenpleisterwerken en/of buitenpleisterwerken?